Welkom

Het Noord-Hollands Harmonie Orkest (NHHO) is een provinciaal orkest voor muzikanten die graag een extra muzikale uitdaging willen bovenop hun bestaande orkest. De doelstelling van het NHHO is om met de muzikanten die voor dit orkest kiezen, een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Wij werken niet met invallers maar met de meest gemotiveerde muzikanten van de provincie Noord-Holland!

 

 

Voorwaarde voor deelname is dat de muzikant spelend lid is bij een eigen vereniging of daar dirigeert. Om overige orkesten niet in de weg te zitten, is het repetitie moment van het NHHO één keer per twee weken op zondagochtend. De repetities vinden plaats in het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Concordia Oostzaan: Jacob Corneliszstraat 22, 1511 BN te Oostzaan.

 

 

Het NHHO is een projectorkest waarbij het eerste project werd afgesloten middels deelname aan het Druiffestival op zondag 24 november 2019.

 

 

Het NHHO hoopt met dit orkest goede en gemotiveerde muzikanten uit de provincie bij elkaar te brengen om Noord-Holland muzikaal goed te kunnen vertegenwoordigen!

 

Nieuwjaarsconcert 2024 van start

We gaan weer van start! Deze keer gaan we een nieuwjaarsconcert geven op zaterdag 13 januari in Enkhuizen.

 

Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen de repetities op zondag ochtend plaatsvinden in het repetitiegebouw van Muziekvereniging Concordia Oostzaan.
De repetities zijn op de volgende datums van 9.30-12.30 uur:

  • 10 september
  • 24 september
  • 8 oktober
  • 22 oktober
  • 5 november
  • 19 november
  • 3 december
  • 17 december

Generale repetitie:

  • 7 januari 

Op dit moment is de organisatie op de achtergrond alles in gang aan het zetten om het project te kunnen starten.
Gezien de eerste repetitie zo snel alweer op de planning staat, gaan we wel de inschrijving openen.
Kosten voor deelname zullen net als voorgaande projecten €75 zijn.

Wil je je inschrijven, ga dan 23 juli vanaf 20:00 naar de inschrijfpagina..

Gaandeweg de aankomende weken zullen we meer informatie delen, zo ook het programma.
Weet je leuke muziekstukken die uitstekend bij een nieuwjaarsconcert kunnen? Neem dan contact op met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.