Lange juni - Gecanceld

Gezien de ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland hebben wij met elkaar helaas het besluit moeten nemen om het project Lange Juni te annuleren. De maatregelen die tot nu toe genomen zijn in Nederland lijken het optreden over 3 maanden nu nog mogelijk te maken, maar de verwachting is dat het eind van de crisis nog niet in zicht is. Inmiddels is duidelijk dat de aangescherpte maatregelen tot 6 april duren. Hierdoor wordt het sowieso onmogelijk om ons nog goed op het optreden voor te bereiden.

In goed overleg met alle betrokken partijen hebben we dus besloten om project Lange Juni voor nu te annuleren. Ons voornemen is om het project te verplaatsen naar 2021 of 2022

We hoeven denk ik niet te zeggen hoe vervelend we dit vinden, dat geldt denk ik net zo goed voor jullie allen. Maar laten we er met elkaar alles aan doen om deze crisis goed te doorstaan zodat we muziek kunnen blijven maken.

 
What do you want to do ?
New mail

Over land over zee

 

Daar is ie dan: Het tweede project van het NHHO, en wat voor één!

Het NHHO gaat naar Texel!

Ieder jaar is op Texel de “Lange Juni Cultuurmaand”. Dat is in 2020 van zaterdag 16 mei tot en met zondag 5 juli.

Het NHHO is gevraagd op zondag 5 juli de afsluiter te zijn van dit fantastische culturele evenement! Geweldig nieuws natuurlijk!

Er zijn een aantal wijzigingen ten opzichte van het vorige project:

Er wordt van de deelnemers verwacht dat zij minimaal vier repetities én de repetitiedag aanwezig zijn. Tevens vragen wij als richtinggevend niveau van de deelnemers HaFaBra C diploma.

 

Noteer snel de volgende data in je agenda:

Repetities:

  1. Zondag 29 maart 2020   10.00 – 12.30 uur
  2. Zondag 05 april 2020     10.00 – 12.30 uur
  3. Zondag 26 april 2020     10.00 – 12.30 uur
  4. Zondag 10 mei 2020      10.00 – 12.30 uur
  5. Zondag 17 mei 020        10.00 – 12.30 uur
  6. Zondag 07 juni 2020      10.00 – 16.00 uur
  7. Zondag 21 juni 2020      10.00 – 12.30 uur

Optredens:


Definitief:

Zondag 05 juli 2020    in de  namiddag op Texel

Onder voorbehoud:

Zondag 14 juni 2020     Namiddag in Hoofddorp

 

Schijf je in

 

Breaking nieuws!!

Het volgende project gaat over land én over zee.

Meer weten? Hou onze Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste informatie.De inschrijving opent binnenkort.

Wij gaan door!

 

De organisatie van het NNHO is verheugd u te kunnen melden dat ons project voldoende aanmeldingen heeft om door te kunnen gaan. Dit betekent niet dat het orkest vol zit, er is nog plaats. U kunt zich dus nog aanmelden!

Zoals eerder vermeld wordt ons eerste project het Druif festival in Midwoud, op zondagmiddag 24 november 2019. Het programma dat wordt gespeeld is het volgende*: 

St. Florian Choral - Thomas Doss 

At the break of Gondwana - Benjamin Yeo 

Bravura Mars - Charles E. Duble 

(* het programma is onder voorbehoud van de bezetting)

Wij hebben er enorm veel zin in, en hopen op een mooi project. Wij zijn ook al begonnen met een brainstorm over een volgend project. Zodra hierover meer bekend is, wordt dit gedeeld op de website en Facebook. 

De actuele informatie over de bezetting en de repetitiedata en links naar de te spelen stukken zijn te vinden in het menu item, Deelname info.

 

Welkom

Het Noord-Hollands Harmonie Orkest (NHHO) is een provinciaal orkest voor muzikanten die graag een extra muzikale uitdaging willen bovenop hun bestaande orkest. De doelstelling van het NHHO is om met de muzikanten die voor dit orkest kiezen, een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Wij werken niet met invallers maar met de meest gemotiveerde muzikanten van de provincie Noord-Holland!

 

 

Voorwaarde voor deelname is dat de muzikant spelend lid is bij een eigen vereniging of daar dirigeert. Om overige orkesten niet in de weg te zitten, is het repetitie moment van het NHHO één keer per twee weken op zondagochtend. De repetities vinden plaats in het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Concordia Oostzaan: Jacob Corneliszstraat 22, 1511 BN te Oostzaan.

 

 

Het NHHO is een projectorkest waarbij het eerste project werd afgesloten middels deelname aan het Druiffestival op zondag 24 november 2019.

 

 

Het NHHO hoopt met dit orkest goede en gemotiveerde muzikanten uit de provincie bij elkaar te brengen om Noord-Holland muzikaal goed te kunnen vertegenwoordigen!