Welkom

Het Noord-Hollands Harmonie Orkest (NHHO) is een provinciaal orkest voor muzikanten die graag een extra muzikale uitdaging willen bovenop hun bestaande orkest. De doelstelling van het NHHO is om met de muzikanten die voor dit orkest kiezen, een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Wij werken niet met invallers maar met de meest gemotiveerde muzikanten van de provincie Noord-Holland!

 

 

Voorwaarde voor deelname is dat de muzikant spelend lid is bij een eigen vereniging of daar dirigeert. Om overige orkesten niet in de weg te zitten, is het repetitie moment van het NHHO één keer per twee weken op zondagochtend. De repetities vinden plaats in het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Concordia Oostzaan: Jacob Corneliszstraat 22, 1511 BN te Oostzaan.

 

 

Het NHHO is een projectorkest waarbij het eerste project werd afgesloten middels deelname aan het Druiffestival op zondag 24 november 2019.

 

 

Het NHHO hoopt met dit orkest goede en gemotiveerde muzikanten uit de provincie bij elkaar te brengen om Noord-Holland muzikaal goed te kunnen vertegenwoordigen!

 

Overzee 2023 geannuleerd

De organisatie was voortvarend te werk gegaan, de inschrijvingen gingen snel van start, maar het blijkt dat dit concert weekend voor vele muzikanten niet haalbaar is om mee te spelen. Daarom zijn we helaas genoodzaakt om het project te annuleren.

Iedereen die de kosten voor deelname al over heeft gemaakt, zal het volledige project inschrijving binnen een aantal dagen terugkrijgen op de bankrekening waarvan het bedrag over was gemaakt. Voor een eventuele deelname aan een volgend project zal de inschrijving van vooraf aan starten.

We merken dat er weldegelijk behoefte is om een nieuw project voor het NHHO te starten, hoewel dat op korte termijn lastig is. Daarom zijn we nu aan het kijken naar een project in het najaar, danwel een groots nieuwjaarsconcert. Als je interesse hebt, zet dan alvast de volgende datums in de agenda:
13 januari 2024 – Nieuwjaarsconcert
10 & 24 september, 8 & 22 oktober, 5 & 19 november, 3 & 17 december – Repetities
7 januari – Generale repetitie

Daarnaast vinden we het project op Texel wel heel leuk om alsnog te doen, daarom willen we deze volgend jaar alsnog proberen te plannen. De datums hiervoor worden later bekend gemaakt, deze zal niet in een feestdagenweekend plaatsvinden.

Wij vinden het ontzettend jammer dat project Texel 2023 niet door kan gaan, maar hopen op jullie begrip voor deze beslissing. Ook hopen we dat jullie er bij het volgende project bij zullen zijn. Wij als organisatie hebben er in ieder geval al heel veel zin in!